Reklama
 
Blog | Miro Semecký

Babiš – Prymuly a Blatného se zbavíš

Kdy jindy by měl člověk přemýšlet nad slovem velezrada, než právě v těchto dnech, kdy političtí představitelé tohoto státu kážou vodu (Sputnik V + Sinopharm) zatímco sami pijí víno (Pfizer)

Reklama

Neschopnost Babišova marketingového týmu? Ani omylem..

Premiér se obklopil lidmi, kteří hovoří světovými jazyky a dokonale chápou smysl přijatých opatření v civilizovaných zemích v rámci covidového boje. Nabízí se otázka, proč marketingová esa Andreje Babiše nebyla schopna převzít epidemiologická opatření od ostatních evropských států a implementovat je prostřednictvím svého šéfa i v naší kotlině.

Podle současných vyjádření se čekalo na ten správný okamžik, až bude situace natolik kritická, aby se pak jako blesk z čistého nebe zjevila pomocná ruka v podobě ruské pomoci. Řádně zpoplatněná.

Nejsem si vědom toho, že by se ve svěřeneckém fondu našeho premiéra nacházelo i loutkové divadlo. Jak je tedy možné, že z něj Andrej Babiš výhody čerpá? Kdypak dostane ministr Blatný svou trafiku? Nebo jen sehrál (promiňte mi ten minulý čas) v celé té smrtící šarádě roli užitečného idiota?

Důležitou úlohu v nekalých plánech Hradu zastával i Roman Prymula.

Politická trafika pro nepolitického veterána

Kdo by si snad myslel, že pan Prymula zmizí v zapomnění, mýlil by se. Jeho místo bude na Hradě. Svou úlohu obětního beránka sehrál dokonale. Pomohl prodloužit čas apatie, svým chováním podpořil kverulantstvý našeho národa a jako poděkování obdržel „čestnou“ trafiku. Bez nároku na oficiální honorář.

Stejně tak jako pan Forejt nastoupil po svém působení ve vysoké funkci po boku exprezidenta Klause v Klausově institutu sponzorovaného Petrem Kellnerem, tak i Roman Prymula zakotvil tam, kam ho srdce táhlo.

Stát po boku kolaboranta, kterým Miloš Zeman bezesporu je, je prostě k nezaplacení.

Roman Prymula by o tom mohl vyprávět.